Novice

Nazaj

DSCN2058.JPG

Piknik

Idealen dan za piknik: ker se je živo srebro na termometru sumljivo spustilo proti dvajsetici, smo za vsak slučaj na vrt zvlekli ter zakurili žar in odisejada o klobasici se je lahko pričela...

citre2009.JPG

Nastop citrarke

Ker že dolgo ni bilo slišati zvoka citer, smo v Dom povabili citrarko, gospo Danico Butinar. Petje ljudskih pesmi je zelo popestrilo vroče dopoldne.

mazila1951.JPG

Naravna zeliščna mazila

V sodelovanju z Razvojno agencijo Zgornje Gorenjske in s predstavnikoma podjetja Gaal int smo v sklopu projekta Pehtina zelišča izvedli delavnico z naslovom Naravna zeliščna mazila.

IMG_4019.JPG

Naj prostovoljec leta 2014

Mladinski svet Slovenije se je v letu 2002 odločil pripraviti projekt nacionalne razsežnosti, predvsem zaradi vse manjše participacije mladih v različnih sferah družbe, nezadostnega ugleda prostovoljskega dela ter splošnega nerazumevanja tovrstnega dela. Tudi v letošnjem letu so organizirali natečaj, s katerim so izbirali najboljše prostovoljce.

DSCN6699.JPG

Mladi razveseljujemo starejše

Danes smo se odpravili v Planico na zaključno srečanje v sklopu projekta Mladi razveseljujemo starejše.

td2

Tretji Sejem treh dežel

Družili smo se ob glasbi in kulinaričnih dobrotah. Sejem treh dežel smo zaradi muhastega vremena priredili kar v avli doma a zato ni bilo nič manj pestro.

DSCN1779.JPG

Potopisno predavanje

Če bi prevrtali zemeljsko oblo z vrtino iz Slovenije, bi znova prišli na svetlo v Deželi dolgega belega oblaka. Morda je razlog, da smo Slovenci taki ljubitelji te dežele prav v tem, da ležita državi točno v protiuteži.

planetarij1.JPG

Planetarij

V okviru projekta Mladi razveseljujemo starejše smo si v OŠ Josipa Vandota Kranjska Gora ogledali digitalni planetarij.

DSCN1716.JPG

Požarna vaja

V okviru upoštevanja zakonodaje in požarnega reda smo prejšnji petek izvdeli vajo evakuacije.

Stran 54 od 79 (Vseh vnosov: 782)

Dogodki

Uradni podatki