Novice

Nazaj

Potepanje s turističnim avtobusom

V našem Domu je kar nekaj stanovalcev, ki niso iz naših krajev. Nekateri so v preteklosti v Kranjsko Goro prišli le na izlet. Zavedamo se pomembnosti poznavanja in obvladovanja ožjega in širšega življenjskega okolja. S tem namenom smo se danes odpravili na izlet.

DSCN2312.JPG

Zvočno popotovanje z gongom

Živimo v svetu, kjer vse, kar je živo, valovi. Vsaka vibracija je zvok. Ni ravni, ki se je zvok ne bi dotaknil. Vsepovsod okrog nas je zvok. Pa naj bo tisti, ki nam boža dušo ali tisti, ki nam brni v glavi.

DSCN2254.JPG

Turnir v kegljanju

Aktivno življenje, tako na fizični kot psihični ravni, je pomembno v vsakem življenjskem obdobju posameznika.

DSCN2180.JPG

Na kavico v vas

Tokrat smo v nov dan vstopili malo drugače kot po navadi.

DSCN2156.JPG

Izdelovanje blazinic iz sivke

Danes lahko zagotovo trdimo, da je prostor delovne terapije varen pred molji. Opojni vonj sivke se je namreč dva dni širil po prostoru, saj nas je izdelava vrečic s sivko zaposlila kar za dva dopoldneva.

voščilo2074.JPG

Voščilo župana

Zadnji julijski ponedeljek je župan Občine Kranjska Gora z voščilom in darilom obdaril dve naši stanovalki, ki sta v letošnjem letu praznovali 90 let.

pihalni2093.JPG

Pihalni orkester

Vsak posameznik v našem Domu nosi svojo življenjsko zgodbo in vsak od njih ima pri sebi kakšno malo, skrito željo. Zelo nas razveseli, če lahko komu izmed njih to željo tudi izpolnimo. Tokrat je bilo tako…

DSCN2084.JPG

Ustvarjalno dopoldne

S prostovoljko, gospo Franjo, smo na deževen dan zavihali rokave in s čopiči, barvami ter neskončno domišljije ustvarjali morje...

kosilo1999.JPG

Nedeljsko kosilo na prostem

Gospodinje na skupinah Cvetje v jeseni in Povest o dobrih ljudeh  so se odločile stanovalcem popestriti sončno nedeljo.

tombola2027.JPG

Tombola

Včerajšnja tombola je vzrok, da je v avli  živo srebro v termometru poskočilo precej visoko. Žreb je bil tokrat naklonjen gospema, Manci in Sabini.

Stran 53 od 79 (Vseh vnosov: 782)

Dogodki

Uradni podatki