Novice

Nazaj

IMG_7033.JPG

Reševanje križank

Zelo pomembno je, da svoje možgane krepimo in tako ohranjamo vitalnost skozi vse faze življenja. Mark Tulij Cicero je že 106-43 pred našim štetjem zapisal: »Spomin peša, če ga ne urimo.«

IMG_6878.JPG

Novo leto - čas za nove zgodbe

Prišel je čas, ko smo se za trenutek ustavili in ozrli nazaj v staro leto. Čas, ko smo si zadali nove zaobljube in si zastavili nove cilje.

IMG_6994.JPG

Četrto srečanje Most besed v domu Viharnik

Naše januarsko medgeneracijsko srečanje je potekalo v znamenju IGER. Skupaj smo obudili spomine na igre, ki jih današnje generacije mladine večinoma ne poznajo več, včasih pa so zapolnjevale prosti čas brez računalnikov, mobitelov, tv.

BeFunky_IMG_6593

Tombola

Mesec je naokoli in čas je že bil, da se odigra decembrska tombola, ki je izredno priljubljena igra med našimi stanovalci.

voscilnica_mail

Tik pred Božičem...

Približuje se Božič. Praznik, ki v krščanstvu pomeni Jezusovo rojstvo, rojstvo Božjega sina, ki je s svojim naukom in poznejšim žrtvovanjem odrešil človeka. Predvsem pa praznik, ko se cela družina posede okoli mize, neha hiteti in se posveti svojim najbližjim.

IMG_6617.JPG

Božični bazar

Leto je naokoli in z navdušenjem ponovno postavljamo na ogled naše izdelke. Najbrž ste na stojnico v tem času že pokukali in po vsej verjetnosti opazili, da se šibi pod dobrotami, postavlja pa se tudi s pravimi malimi umetninami. Stanovalci so z združenimi močmi in ob pomoči naših prostovoljk opravili ogromno dela. 

FotorCreated

December, mesec čarobnosti

Dodobra smo vstopili v najbolj praznični mesec v letu. Mesec čarobnosti, pričakovanj, praznikov, daril in družinskega veselja. 

Stran 60 od 79 (Vseh vnosov: 782)

Dogodki

Uradni podatki