Novice

Nazaj

petek_6477.JPG

Ta veseli petek

Praznično okrašene mize, kavica, piškoti, bananin in jagodni smoothie,... vse to je bilo v znamenju decembrskega veselega petka.

IMG_6386.JPG

Dedek Mraz

Padel je mrak in avla doma je bila v napetem pričakovanju. Tokrat sedežev niso zasedli stanovalci. 

IMG_6306.JPG

100 let

December je čas hitenja in praznovanj. Nam v domu Viharnik pa je 8. decembra korak zastal ob zavedanju lepega in obenem minljivega. Praznovali smo prvo 100 letnico, na čast naše stanovalke, gospe Stopar Marije.

IMG_6236.JPG

Miklavževanje

Tudi letos smo ga nestrpno pričakovali in ga v dopoldanskem času končno dočakali...

DSCN6078.JPG

Vrtec na obisku

Zopet sta nam otroška razigranost in iskrenost polepšali dopoldan.

veseli petek_6172.JPG

Ta veseli petek

Namen "veselega petka" je druženje  stanovalcev vseh skupin in zaposlenih v avli doma. Tokrat smo se odločili, da poleg kavice postrežemo z nečim zdravim. 

DSCN6063.JPG

Okus po otroštvu... vonj po kavi in marmeladi

S stanovalci na gospodinjski skupnosti Cvetje v jeseni smo se pogovarjali o otroštvu in o tem, kaj se je včasih zajtrkovalo. Spraševali smo se kaj nosimo v najglobljih spominih. Je to vonj po kavi ali vonj po sveže pečenem kruhu, ki ga je mama vzela iz krušne peči?

WP_20141118_001

Čas Adventa

V nedeljo se bo pričel Advent – čas pričakovanja in priprave na božične praznike. Adventni čas je za kristjane poseben čas in ima poseben namen. Vabi, da se spomnimo na preteklost, nas spodbuja, da živimo v sedanjosti in se pripravimo na prihodnost.

Stran 61 od 79 (Vseh vnosov: 782)

Dogodki

Uradni podatki