Tretja obletnica Viharnika

Nazaj

Ob dogodkih, kot je današnji, vedno znova ugotovimo, kako hitro čas beži. Viharnik je danes dopolnil tretje leto. To ni dan, ki je poseben le za Viharnik. Poseben je za vse nas, ki tu delamo, verjamemo pa tudi, da nosi posebno noto za vse, ki v njem živijo. Dom je napolnjen do zadnjega kotička in ponosni smo na to. Vsaka soba izžareva poseben žar in energija, ki se pretaka po hodnikih, nas polni z veseljem ter nam vliva moči za podvige pred nami.

V teh treh letih so se mnogokrat prepletle roke z ročicami. Čas v domu so nam krajšali s prepevanjem pesmic, pomagali so pri ustvarjanju kulinaričnih dobrot. Njihovi nasmeški in smeh vedno znova ogrejejo naša srca. Otroci iz Vrtca Kranjska Gora so bili zato uvodna točka našega kulturnega programa.

Nato sta pot do doma ubrali tudi že vsem dobro poznani Mina in Franca. Vaški klepetulji sta si tudi tokrat dali duška. Za glasbeno-plesno poslastico so poskrbeli plesalci plesne skupine Arizona. V ritmih country-ja so tudi nas pošteno zasrbele pete. Na nastop se je pripravil tudi domski pevski zbor Viharnik. Ob znanih napevih pa smo se jim hitro pridružili tudi vsi ostali.

Da je v hišo prišla pomlad, je bilo opaziti tudi na naši stojnici, ki smo jo okrasili v sklopu Velikonočnega bazarja. Krasi jo namreč "kolekcija Pomlad 2015". Vsak izdelek je rezultat skupnega truda in ročnih spretnosti naših stanovalcev. Zato se vsem in vsakemu posebej iskreno zahvaljujemo. Vabimo pa vas, da tudi sami pokukate, kaj vse so pripravili.

Sledilo je le še sladko presenečenje, v katerega sta s skupnimi močmi zarezala direktorica, gospa Karmen Romih, in naš stanovalec, gospod Joško Selak. Da smo zaključili prešerno, je poskrbel harmonikar Jaka, ki je raztegnil meh harmonike. Naša želja je, da tako smelo, kot smo po poti stopali do sedaj, nadaljujemo tudi v prihodnje. Viharnik – tebi pa le še - vse najboljše!

Uradni podatki