Novice

Nazaj

mongolija

Po poteh Džingis Kana

Tokrat nas je pot popeljala v deželo modrega neba – v Mongolijo. V to turistično neodkrito državo nas je popeljala gospa Helena Čampa. Tudi tokrat je predavanje popestrila z zgodbicami o nepričakovanih zapletih na potovanju. 

dan1

Ob dnevu žena in dnevu mučenikov

Na ponedeljek smo v goste dobili Moški pevski zbor z Jesenic in s krajšim a živahnim kulturnim programom obeležili tako dan žena kot tudi dan mučenikov.

pust3

Divji divji Viharnik

V kolikor ste včeraj na naslovu Čičare 14 iskali Dom Viharnik vas lahko pomirimo - spet smo tu - pustne šeme smo danes pokopali in Kranjska Gora je snela vse maske...

kurent1

Uvertura v pusta hrusta

Nekdo že nekaj časa neutrudno trka na naša vrata. Ta nekdo je malo norčav, vedno dobre volje in seveda širokih ust. Ja, to je pust.

tombola1

Tombola

Zadnji petek v mesecu je rezerviran za skupinsko druženje in Tombolo.

lev1

Mesto leva

V sliki in besedi smo tokrat odpotovali v malo, eno izmed najgosteje naseljenih držav sveta – v Singapur. Svoje, šest let dolgo, življenje v mestu leva nam je opisal dr. Ahmed Pašić.

kuža1

Terapevtski kuža Louis

Tokrat smo se zbrali v prostoru delovne terapije. Vodnica Špela nam je zadnjič obljubila, da bomo naslednjič izvajali aktivnosti, ki bodo vsebovali elemente za ohranjanje in izboljševanje motorike. In prav to smo počeli. 

kud1

Nastop KUD Triglav

Vremenarji so se zmotili - v Viharniku je bilo sončno dopoldne...

vihar3

Srčkov ples

Na najbolj zaljubljen dan v letu, Valentinovo, razmišljamo o ljubezni, ki je edinstvena, ne pozna časa, niti prostora. Je nevidna, a hkrati mavrična. 

DSCN1610.JPG

Garklc

Starostniki aktivno raziskujejo koristne organizme

Projekt sofinancira EU, Ministrstvo za kmetijstvo in okolje (preko programa razvoja podeželja 2007-2013, os LEADER) LAS Gorenjska košarica ter občine na območju LAS Gorenjska košarica.

Kot smo že pisali, bo v sklopu projekta spomladi 2014, tik ob parku Viharnika, zaživel tudi naš »garklc«. S pomočjo nosilca, Biotehniškega centra Naklo in v sodelovanju s partnerji projekta, Občino Kranjska Gora, Občino Naklo, Domom starejših občanov Preddvor in Domom Viharnik, bodo stanovalci obeh domov pridobili vrtiček. 

 

 

 

 

Stran 70 od 79 (Vseh vnosov: 782)

Dogodki

Uradni podatki