Novice

Nazaj

DSCN1523.JPG

Potopisno predavanje

Vsako potovanje je čudovito doživetje. Vsekakor pa je neprecenljivo, če imamo priložnost odkrivati nove dežele v družbi domačinov. Le na ta način lahko pridemo do tistih najbolj skritih kotičkov, ki jih ne moremo najti v nobenem turističnem vodiču.

DSCN1486

Tombola

Izkazalo se je, da je igranje tombole izredno priljubljena prostočasna dejavnost med našimi stanovalci. 

DSCN1395.JPG

Tekmovalno dopoldne

Kognitivne (miselne) sposobnosti so višje možganske funkcije, ki omogočajo, da naš spomin deluje. Te sposobnosti so: mišljenje, orientacija v prostoru, razumevanje, računanje, učenje, govor, presoja. S starostjo pa počasi upadajo. Prav zaradi tega moramo vsak dan skrbeti za “telovadbo možganov “.  

DSCN1410.JPG

Prav posebno doživetje

Vsakič, ko nam uspe narediti nekaj dobrega in lepega, doživimo posebno zadovoljstvo. Včeraj smo bili priča posebnemu doživetju z osebno noto.

DSCN1366.JPG

Pasja razigranost

Mesec je naokoli in zopet je prišel čas, da nas obišče naš ambasador nasmeha – kuža Louis. Težko je opisati veselje, ki nam ga vsakič pričara ta naš štirinožni prijatelj. Nekateri stanovalci so bili tako nestrpni, da so ga čakali že v avli. Zabavno jih je bilo opazovati, ko so v prtičkih skrivali posladke zanj...

DSCN1350

Nastop pevskega zbora Pletna

Pogumno smo zakorakali v leto 2014.  Pred nami je leto novih doživetij, ki nam bodo bogatila spomin na prehojeno  pot.

Prvo letošnje je bil nastop ženskega pevskega zbora Pletna z Bleda. S svojim izborom pesmi so se pevke poklonile staremu letu. 

DSCN1238

Slavnostni zaključek leta

Leto 2013 se počasi približuje koncu. Tako kot se spodobi, smo tudi tokrat, na petkov večer, naredili manjše presenečenje za naše stanovalce. 

X_Mas_background_by_SD_Designs

VOŠČILO

Redno lahko prebirate članke o dogodkih v našem Domu. Nismo pa še omenili ljudi, ki stojijo za vsem tem. Smo kolektiv, ki po Domu širi pozitivizem, zaupanje, veselje, srčnost in dobro voljo. Vsak od nas je kamenček v tem viharniškem mozaiku. Vsi se trudimo, da se naši stanovalci dobro počutijo in da živijo kvalitetno življenje. Njihovo zadovoljstvo je za nas najbolj pomembno.

Stran 71 od 79 (Vseh vnosov: 782)

Dogodki

Uradni podatki