Novice

Nazaj

Druženje zaposlenih in stanovalcev gorenjskih domov

V veliko veselje nam je, da lahko našim dogodkom dopišemo še eno lepo zgodbo. Priključili smo se druženju zaposlenih in stanovalcev vseh gorenjskih domov. Tradicija srečanj traja že vrsto let. Naše prvo srečanje z drugimi domovi se je odvijalo na obrobju Triglavskega narodnega parka, v Domu sv. Martina v Bohinju.

Obisk predstavnikov Društva invalidov Kranjska Gora

V imenu članov društva nas je obiskal g. Jože Zupančič. Prostovljka in naša stara znanka, ga. Darinka Tarman in ga. Mira Smolej sta z recitacijami poskrbeli za kulturni pridih dogodku. Z namenom počastitve 8. marca, dneva mučenikov in materinskega dne so se delile rožice in sladki priboljški... prijetno druženje v prijetni družbi.

Križemkražem

V sredo je v prostoru delovne terapije potekala kognitivna igra Križemkražem. Igro sta vodila gospod Poldi in gospod Cveto skupaj z diplomirano delovno terapevtko Simono.

Literarna ura Most besed

V sredo, 4. marca, smo v domu Viharnik spet imeli prijetno srečanje, na katerem smo klepetali o MAMAH.

8. marec, dan žena

Dan žena, ki ga po svetu vsako leto praznujemo 8. marca, je mednarodni dan boja za žensko enakopravnost. Mednarodni praznik ekonomske, politične in socialne enakopravnosti žensk in dan, ko svoje mame, sestre, punce, žene in ostale ženske, ki v naših življenjih igrajo pomembno vlogo, razveselimo z majhno pozornostjo.

Obisk čebelarja

"Čas, ko ajda zadiši, čebelarjem up zbudi. Kadar pa ajde je konec, je največkrat - prazen lonec", pravi ljudska modrost.

Aktivno izkoriščamo prosti čas

V dopoldanskem času si prosti čas v prostoru delovne terapije zapolnimo z izvajanjem namenskih in pripravljalnih aktivnosti ter aktivnosti za krepitev spomina.

Obisk terapevtskih psov

Mali štirinožni kosmatinci so zopet našli pot do Viharnika. Tokrat je bilo veselje trojno. Iz Slovenskega društva za terapijo s pomočjo psov Tačke pomagačke, so nas obiskali trije navihanci z vodniki.

Februarska tombola

Tudi v tem mesecu, februarju, se je v avli zbralo veliko število stanovalcev v želji po druženju, uživanju ali tudi v upanju po zmagi.

Pirati s hribov

... iskali so zlatnike, vpili, da hočejo rum in se smukali okoli naših stanovalcev. Druščina, ki je v megli izgubila kompas in se iz vročih tropov prikradla k nam, je bila pisana...

Stran 58 od 79 (Vseh vnosov: 782)

Dogodki

Uradni podatki