Novice

Nazaj

DSCN5891

Ta veseli petek malo drugače

Tudi tokrat smo se na "Ta veseli petek" začeli pripravljati že v četrtek. Na skupini Severni sij in Med gorami so stanovalci s pomočjo delovne terapevtke pripravljali slastno pecivo. In vsi smo komaj čakali na petek, da ga poskusimo.

čn1

Ogled gledališke predstave

Tokrat si nismo voščili lahko noč in nismo se odpravili spat. Zaželeli smo si smeha in dobre volje. Ker nam je Špas teater obljubljal edinstveno, vsakič drugačno in zabavno igro, smo se s stanovalci odpravili v Gledališče Tone Čufar na Jesenicaah.

DSCN5878.JPG

Olimpijada

Obljubili smo, da ne bomo čakali štiri leta na naslednjo viharniško olimpijado in obljubo smo držali. 

DSCN5721.JPG

Dan za razvajanje

Naši stanovalci se vsakodnevno aktivno vključujejo v vse gospodinjske aktivnosti na skupinah. Z nami pomivajo posodo, pečejo, zlagajo brisače… smo ena velika družina. Zaposleni organiziramo aktivnosti, ki so vpete v dnevno dogajanje in s svojo raznolikostjo omogočajo vključevanje stanovalcev v razne oblike druženj.

DSCN5709.JPG

Prvi Alzheimer cafe

Za nami je prvi Alzheimer cafe. Povabljeni so bili svojci stanovalcev, stanovalci, zaposleni in drugi občani. 

059

Potopisno predavanje

Na tokratnem potopisnem predavanju smo se odpravili v deželo sanj, priložnosti, filma, blišča in hitre prehrane... v Ameriko.
 
078.JPG

Literarna urica "Most besed"

V domu Viharnik smo 8. oktobra imeli prvo medgeneracijsko srečanje med stanovalci doma in učenci OŠ Josipa Vandota, ki smo ga poimenovali Most besed
 
338

Mednarodni dan starejših

Generalna skupščina Združenih narodov je razglasila 1. oktober za Mednarodni dan starejših z namenom opozoriti na odnos do starejših in na njihov položaj v družbi. Ta dan je priložnost, da se za trenutek ustavimo in razmislimo o starejšem prebivalstvu. 

WP_20141003_003

Rdeči noski

V avlo so vstopili nasmejani, navihani, zvedavi, predvsem pa dobrosrčni Rdeči noski.

Stran 63 od 79 (Vseh vnosov: 782)

Dogodki

Uradni podatki