Novice

Nazaj

IMG_6068.JPG

Kulturna mavrica

Ponovno so nas združili glasba, ples in dobra volja. 

martinov piknik5971.JPG

Martinov piknik

Martinovanje ali martinovo je praznik, posvečen novemu vinu in obdobju, ko se mošt spremeni v vino. Tudi v domu smo okusili pridih le tega in priredili martinov piknik.

IMG_5947tista lepa leta.JPG

Predavanje

Trditev, da tam, kjer je volja, je tudi moč ter da vse kar si človek močno, želi lahko doseže, je potrdil današnji predavatelj, gospod Rado Kočevar. Pri svojih 86ih letih je še vedno aktiven kolesar in smučar.

DSCN6039.JPG

Drugo srečanje Most iz besed v domu Viharnik

Naše drugo srečanje na urici Most iz besed, kjer v domu Viharnik povezujemo razmišljanja, spomine, ideje, kjer klepetamo, se smejimo, čudimo, poslušamo drug drugega in na ta način gradimo most med mlajšo in starejšo generacijo ljudi, je bilo spet zelo zanimivo.

DSCF2130.JPG

Noč čarovnic

Petek je bil čisto običajen dan. Dokler se ni prevesil v noč. Luna se je pričela barvati oranžno, mački in psi so tulili gor, v nebo. Nikdar ne bi verjeli zgodbi, če ji ne bi bili priča na lastne oči...

IMG_5901.JPG

Presenečenje

Včerajšnjo prireditev smo pričeli s Pavčkovo pesmijo, ki ni bila izbrana po naključju.

pajdaši5834.JPG

Nastop ansambla Pajdaši

Sobotno popoldne je bilo v znamenju narodnozabavne glasbe. Avla je bila polna do zadnjega kotička in z zanimanjem je bilo opazovati stanovalce, ki so radovedno čakali na nastop.

IMG_5786.JPG

Zasajanje avtohtonih sadnih dreves

Varstvo narave in biotske raznovrstnosti v Alpah je naloga, ki jo želi izpolniti 25 občin in regij iz sedmih alpskih držav v okviru »Omrežja občin - Povezanost v Alpah«, program dynAlp nature. 

WP_20141022_002

Posebno praznovanje rojstnega dne

Na gospodinjski skupini Povest o dobrih ljudeh smo tokrat zgodbo obrnili malo drugače... Nismo praznovali rojstnih dni stanovalcev, ker ta mesec ni bilo stanovalca - slavljenca, zato smo praznovali rojstni dan dveh zaposlenih. 

tombola5949.JPG

Tombola

Tokratni četrtek je bil v znamenju tombole. In tudi tokrat je bila avla polna do zadnjega kotička, kar nam da vedeti, da je tombola postala več kot priljubljena igra med našimi stanovalci.

Stran 62 od 79 (Vseh vnosov: 782)

Dogodki

Uradni podatki