Popolno popoldne

Nazaj

DSCN3695.JPG

Pisali smo že o tem, kako pestro bo pri nas v decembrskem času. In prav tak je bil včerajšnji dan, ki smo ga posvetili trem pomembnim stvarem.

Ena izmed njih je zahvala prostovoljcem, ki aktivno sodelujejo v našem Domu. Petega decembra je bil Mednarodni dan prostovoljstva in včerajšnji dogodek smo izbrali za priložnost, da se jim zahvalimo za vse tisto dobro, kar naredijo za naše stanovalce. Majhna pozornost, zahvala in topla beseda direktorice so jim dale vedeti, da zelo cenimo in spoštujemo njihov trud.

Med našimi stanovalci je veliko takih, ki imajo izrazit čut za sočloveka. Zato smo se odločili, da izmed vseh, izberemo dva stanovalca, ki sta dobila zahvalo s strani Doma. Gospod Franci in gospod Joško nista mogla skriti navdušenja. Največje priznanje za njiju pa je bilo, ko sta se zagledala na naslovnici letošnjega Biltena.

Meseca decembra se vedno, kljub vsemu vrvežu, le malo ustavimo in obrnemo nazaj, da pregledamo, kaj vse smo postorili v tekočem letu. Kaj vse je obeležilo viharniško leto, si lahko v sliki in besedi preberete v letošnjem biltenu Viharnikove niti časa.

Za ogromno smeha in plesa med stanovalci in zaposlenimi pa je poskrbel nekdo, ki mu je uspelo prodati čez štiristo tisoč plošč in kaset. Je kitarist, šaljivec, ljubitelj življenja, popotnik, poet, smejač in sanjač. Predvsem je nekdo, ki ga vsi poznamo po izpovednih pesmih. Zadnja pesem, ki jo je zapel nas je spodbudila, da si vsi podamo roke in zapojemo »Za prijatelje si je treba čas vzet«.  Popoldne nam je polepšal Andrej Šifrer.

DSCN3695.JPG
DSCN3696.JPG
DSCN3700.JPG
DSCN3707.JPG
DSCN3715.JPG
DSCN3733.JPG
DSCN3772.JPG
DSCN3788.JPG
DSCN3789.JPG
DSCN3790.JPG

Uradni podatki