Novice

Nazaj

Klepet z domačim pisateljem

Klepet z domačim pisateljem

Na literarnem večeru smo gostili zanimivega gospoda, ki je kljub temu, da je že upokojenec, še zelo aktiven. Gospod Franci Voga je domačin, ki je veliko svojega časa namenil razvoju turistične in kulturne dejavnosti v Mojstrani in na Dovjem.

Toscana

Toscana

V sliki in besedi smo se podali v deželo, kjer kraljujejo kamnite posesti obdane z vinogradi in do koder vodijo drevoredi  cipres. Ta pokrajina nas očara in popelje v pravljično deželo dobre hrane in vina – v Toscano.

Laos

Laos

Na tokratnem potopisnem predavanju smo se odpravili v deželo mogočne narave, pozabljenih gorskih plemen, budističnih templjev, riževih polj, kraškega sveta in med prijazne ter vedno nasmejane domačine, v Laos.

Presenečenje za našo stanovalko

Presenečenje za našo stanovalko

V življenju imamo ogromno vlog. Smo očetje, mame, prijatelji, tete, strici in še mnogo tega. Večinoma smo tudi zaposleni, ki več kot polovico svojega življenja preživimo v službi. In ni lepšega od tega  kot da v službo hodimo z veseljem. Naša stanovalka, gospa Ana je ena takih, ki je v službo hodila s srcem in dušo. Večkrat smo se že prepričali, da stari rek, da se dobro z dobrim vrača, zelo drži.

Naš novi kotiček

Naš novi kotiček

Kar nekaj časa smo premišljevali in premlevali, kako bi lahko v vročih dneh izkoristili prijetno senco pred vhodom doma.

Tačke pomagačke na obisku

Tačke pomagačke na obisku

Simba in Rori, terapevtska psa iz društva Tačke pomagačke, sta nam zopet popestrila dopoldne.

Veseli petek je tu!

Veseli petek je tu!

Toplo sonce nas je zvabilo v naš park. Zbrali smo se stanovalci in zaposleni. Skupaj smo ob prijetnem klepetu popili kavico in si za osvežitev privoščili sladoled.

Dišeči beli cvetovi

Dišeči beli cvetovi

Narava nam ponuja veliko okusnih dobrot, med njimi tudi bezeg, ki je okusen in zdrav. Imamo srečo, da krasi tudi našo okolico.

Stran 43 od 79 (Vseh vnosov: 782)

Dogodki

Uradni podatki