Novice

Nazaj

Potopisno predavanje - Srbija

Potopisno predavanje - Srbija

Pa smo jo mahnili, v sliki in besedi, tokrat naravnost v Srbijo. Gospod Rado Kočevar, ki pri svojih 86 letih živi kot mladenič, nam je predstavil svojo letošnjo, prvomajsko popotniško izkušnjo.

Pevski zbor iz Železnikov

Pevski zbor iz Železnikov

Iz Sevške doline so pripotovali k nam pevci Mešanega pevskega zbora upokojencev Železniki, ki deluje že od leta 1994. V zboru je zbranih 30 pevk in pevcev iz vse doline. Da pesmi prijetno zazvenijo in da pevci nastopajo na raznih prireditvah, pa že od leta 1998 s svojim znanjem in delovno vnemo skrbi ga. Šmid Minka.

Kreativna delavnica

Kreativna delavnica

Približuje se poletje in v poletnem duhu smo izvedli tudi eno izmed naših kreativnih delavnic.

Obisk Pocarjeve domačije

Obisk Pocarjeve domačije

Vsega lepega je enkrat konec. Tako se je zaključil tudi projekt Mlajši razveseljujemo starejše. Za nami je pet zanimivih kreativnih delavnic.

Pozdrav poletju

Skok v poletje

Na prvi poletni dan nam je vreme naklonilo ogromno sonca. Stanovalci, prostovoljci in zaposleni smo jo mahnili v bližnjo kavarno, na kavico.

Garklc že obrodil prve sadove

Garklc že obrodil prve sadove

Stanovalci skupin Cvetje v jeseni in Povest o dobrih ljudeh pozorno skrbijo za svojo dvignjeno gredo. Skupaj so posadili nekaj zelišč in solato.

Prostovoljec leta 2015

Prostovoljec leta 2015

V četrtek, 16. junija, je pod častnim pokroviteljstvom predsednika RS, Boruta Pahorja, potekala zaključna prireditev natečaja Prostovoljec leta 2015, na kateri so razglasili najboljše prostovoljce in prostovoljske projekte za leto 2015. Zaključno prireditev natečaja je na Brdu pri Kranju gostil predsednik RS, Borut Pahor. Gre za tradicionalno prireditev, ki jo je Mladinski svet Slovenije izvedel že štirinajstič zapovrstjo. 

Njegova zgodba: Ernest Jazbinšek

Njegova zgodba: Ernest Jazbinšek

Gospod Ernest Jazbinšek je danes našim stanovalcem skozi svojo zgodbo dokazal, da rek, kjer je volja, je tudi pot, prav gotovo drži.

Popoldanska tombola

Popoldanska tombola

Četrtkovo popoldne je bilo rezervirano za našo priljubljeno igro – TOMBOLO. 

Nasmejani Viharniki

Nasmejani Viharniki

Ura joge smeha je, po pričakovanjih, aktivnost, ki je s strani stanovalcev, zelo dobro obiskana. Ker se radi gibamo na svežem zraku, smo se smejali kar na našem dvorišču.

Stran 44 od 79 (Vseh vnosov: 782)

Dogodki

Uradni podatki