Skok v december

Nazaj

Skok v december

Mnogi pravijo, da je mesec december najlepši mesec v letu. Je čas, ko se obrne zadnji list v knjigi tekočega leta hkrati pa se odpre nova, z novimi izzivi. 

To je tudi mesec, ki nam ponuja priložnost za oblikovanje načrtov in zadajanje novih ciljev za prihodnje leto. Pripišemo mu lahko še razmišljanje o pomenu družine, obdarovanju, osebnem napredovanju ter načinu praznovanja božičnega in slivestrskega večera. Nekaterim pa pomeni le prehod v naslednje koledarsko leto.

Vas zanima kaj pa viharnikom pomeni mesec december?

Za nas je to najbolj poln in čuteč mesec. Stanovalci izdelujejo novoletne okraske, postavljajo smrečice, pečejo piškote, izdelujejo adventne venčke in voščilnice, pripravljamo se na naš tradicionalni Božični bazar in še mnogo tega. Velik pomen pripisujemo druženju stanovalcev s svojci, zato bo kar nekaj dogodkov, ki bodo našim stanovalcem omogočili stik s svojci. Predvsem bo veliko glasbe, plesa in dobre volje.

Kaj se bo dogajalo v decembru, vam bomo odkrivali sproti. Tokrat pa si oglejte le nekaj fotografij naših stanovalcev, ki smo jih ujeli med delom.

Skok v december
Skok v december
Skok v december
Skok v december

Uradni podatki