Novice

Nazaj

Obisk znanega športnika

Ni dolgo nazaj, ko smo močno stiskali pesti za naše smučarske skakalce. Planica je bila obsijana s soncem in ob poslušanju Zdravljice nam je igralo srce. Pokali smo od ponosa, ko so naši fantje pokazali, da so najboljša ekipa na svetu.

23. april Svetovni dan knjige

Mongolski pregovor pravi, da sončni vzhod prebuja naravo, branje knjig pa razsvetljuje glavo. Mi se z njim vsekakor strinjamo in ravno s tem namenom se v našem Domu knjižne police šibijo pod težo knjig, ki so namenjene našim stanovalcem.

Potopisno predavanje malo drugače

Tokrat nismo gostili zunanjih predavateljev. Zelo smo veseli, ker nas je v sliki in besedi, v obljubljeno deželo Ameriko, popeljal naš stanovalec, gospod Jože.

Predavanje o Venezueli

Venezuela je obmorska država na severu Južne Amerike, ki je svoje ime dobila po Benetkah (Venezuela špansko pomeni male Benetke). Obdaja jo Karibsko morje in Atlantski ocean.

Otvoritev fitnes sezone

Pomlad je tu. In tudi v Zgornejsavski dolini smo dočakali prijetne pomladne temperature in sončki žarki so nas vabili na plano.

Praznovanje rojstnega dne

S skupine Cvetje v jeseni je donela pesem Vse najboljše. Tokrat so praznovale tri stanovalke. Najstarejša med njimi, gospa Viktorija, je praznovala svoj okrogli jubilej in sicer polnih 80 let.

Otroci na obisku

Iskrivi nasmehi in razigrane ročice so tiste, ki vselej narišejo nasmehe na obraze našim stanovalcem.

Tombola

Tako kot je muhasto aprilsko vreme, so bile muhaste številke, ki nikakor niso hotele biti tiste za pravo kombinacijo. A ni trajalo dolgo in že smo dobili zmagovalca. In to ne samo enega, ampak kar tri!

Pevski zbor

V petek je Dom Viharnik gostil Mešani pevski zbor Odmev iz Kranjske Gore.

Stran 56 od 79 (Vseh vnosov: 782)

Dogodki

Uradni podatki