Novice

Nazaj

DSCN4195.JPG

Most besed

Stopili smo v novo leto in gospe so nas pričakale urejene in z dobro energijo, tako kot vedno. Tokrat sem izbrala temo "malo zares, malo za hec" - Horoskop.

DSCN4171.JPG

Klavir, kitara in violina

Zven klavirja, kitare in violine je odmeval na skupini Deseti brat. Otroci iz Glasbene šole Jesenice so za naše stanovalce pripravili pravi mali koncert.

Geography-of-papua-new-guinea0

Na obisku pri domorodcih

Tokrat nas je pot v sliki in besedi odpeljala na otok, kjer obstaja blizu tisoč plemenskih skupin, ki govorijo skoraj toliko različnih jezikov. Nekateri deli otoka so še neraziskani in ocenjujejo, da tam obstaja štiriinštirideset od okoli stodeset plemen na svetu, ki še niso imela nobenega stika s sodobno civilizacijo.

DSCN4097.JPG

Zima pri nas doma

Mati narava je poskrbela, da je zima zaživela v popolni podobi. Snežna odeja je prekrila našo okolico in narisala nasmehe na obraze naših stanovalcev.

DSCN4044.JPG

Božična tombola

Dan pred božičem je bil v Viharniku rezerviran za najbolj priljubljeno igro - tombolo. Za pestrost popoldneva so poskrbeli mladi harmonikarji, ki so dokazali, da na mladih svet stoji. Mali spretni prsti so kasneje pomagali tudi pri žrebu številk.

DSCN7314.JPG

Silvestrski poljub

Današnje dopoldne smo si zamislili nekoliko drugače...

New-Year-Clock-04

Voščilo

*"Čas nima moči, da bi me postaral. Naše življenje se ne ravna po času, temveč po ustvarjalni življenjski sili v nas." (Russel A. Kemp)

DSCN4013.JPG

Naši najmlajši in Dedek Mraz

"Celo leto te po malem opazujem. Vem, da veš, da je potrebno ubogati starše, dedke in babice pa včasih tudi tete in strice. Vem, da veš, da lepih manir ni nikoli preveč. Vem tudi, da veš, da sta vrtec in šola tvoja glavna naloga. Ne vem pa, če veš, da me to bolj malo zanima."

DSCN3959.JPG

Vrtec na obisku

Na skupini Povest o dobrih ljudeh smo pisali novoletne želje. Želje stanovalcev so bile zdravje, ljubezen, sreča in veliko veselja. Ena izmed želja pa je bila drugačna.

Stran 49 od 79 (Vseh vnosov: 782)

Dogodki

Uradni podatki