Novice

Nazaj

Po poteh Američanov

Po poteh Američanov

S fotografijo in besedo smo se tokrat odpravili v obljubljeno deželo, Ameriko. 

Nastop otrok iz vrtca

Nastop otrok iz vrtca

Na prvi poletni dan, so nam vroče popoldne z nastopom popestrili otroci iz vrtca. Vse skupaj se je dogajalo na skupini Pod svobodnim soncem. Otroci so pokazali delček tega, kar so se v vrtcu naučili in nas s tem navdušili.

 

Prva poletna tombola

Prva poletna tombola

Prva poletna tombola je največ sreče prinesla stanovalcu Frideriku. Sreča ga je spremljala skozi obe igri. Ostali bomo morali na več sreče pri izbiri številk počakati do naslednjič. Vljudno na julijsko tombolo.

Plesna predstava Dopisovanje

Plesna predstava Dopisovanje

Obiskal so nas plesalci, ki so želeli predstaviti igrivo umetniško dejavnost in stanovalcem pokazati, da se lahko vanjo vključijo, v njej sodelujejo, jo doživijo, da umetniški dogodek soustvarjajo in da je občutek zmožnosti soustvarjanja nujen za dobro počutje. Umetniško delovanje je lahko eno izmed orodij, da se ne izoliramo.

Drugače a zanimivo...

Sprehod in kavica v Kranjski Gori

Sprehod in kavica v Kranjski Gori

Na toplo in s soncem obsijano jutro smo se zaposleni in prostovoljci skupaj z našimi stanovalci odpravili na kratek sprehod in kavico. Sprehodili smo se do slaščičarne v Kranjski Gori, kjer smo poklepetali, popili kavico in tudi zapeli. 

Nastop mešanega pevskega zbora Slavček

Nastop mešanega pevskega zbora Slavček

Obiskali so nas pevci in pevke mešanega pevskega zbora Slavček Lesce. V naš dom so prinesli veliko pozitivne energije in nam popestrili dan. Zapeli so nam vsem poznane slovenske pesmi ob spremljavi harmonike in nas prepričali, da tudi mi zapojemo z njimi. 

Majska tombola

Majska tombola

Majsko žrebanje številk je največ sreče prineslo gospodu Alojzu in gospe Mariji, vsi ostali pa smo se lahko potolažili ob slastnem pecivu, ki ga je pripravila naša kuhinja in sočnih jagodah. Srečo pri žrebanju številk pa bomo ponovno lahko iskali v mesecu juniju. 

Nastop osnovnošolcev iz Kranjske Gore

Nastop osnovnošolcev iz Kranjske Gore

Obiskali so nas osnovnošolci iz OŠ Josipa Vandota Kranjska Gora. Otroci iz prvega, drugega, tretjega in šestega razreda so predstavili raznolik program, v katerem so peli, plesali in igrali.

Garklc

Garklc

Sončni žarki so obsijali našo dolino in ravno pravšnji čas je saditev našega garklca. 

Stran 36 od 79 (Vseh vnosov: 782)

Dogodki

Uradni podatki