Novice

Nazaj

Izdelava naravnih mil in deodorantov

Izdelava naravnih mazil in deodorantov

Koža je največji človeški organ zato je prav, da za njo primerno skrbimo. Na tokratni delavnici so stanovalci skupaj z osnovnošolci izdelali popolnoma naravna mazila in deodorante. Sedaj je potrebno našo kožo le še skrbno negovati. 

Izdelava obešank z modrostmi in citati

Izdelava obešank z modrostmi in citati

Na tokratnem obisku osnovnošolcev so v sodelovanju z našimi stanovalci izpod njihovih rok nastali izdelki, ki ne bodo le krasili prostor temveč tudi pozitivno vplivali na našo miselnost. Vsak od naših ustvarjalcev je lahko svojo misel zapisal ter jo delil z ostalimi. 
˝Ena sama pozitivna misel lahko spremeni vaš dan.˝

Nastop plesne skupine Dravlje

Nastop plesne skupine Dravlje

V domu je bilo ponovno veliko pozitivne energije. Tokrat so jo z nami delili člani plesne skupine Dravlje, ki so nam prikazali različne plesne gibe. Ob koncu nastopa je bilo potrebno obnoviti tudi naše plesne korake.

Zaposlili smo moški del stanovalcev

Delavnica z lesom

Les spremlja človeka vse od rojstva. Prvi je stik z zibelko in igračami, nato pa se z njim srečamo še neštetokrat v življenju.

Sajenje rož

Sajenje rož

Vremenskim razmeram navkljub smo danes v dopoldanskem času zavihali rokave in...

Medgeneracijsko druženje

Medgeneracijsko druženje

Našemu vabilu po druženju so se z veseljem odzvali učenci in učiteljice 4. in 5. razreda OŠ Josipa Vandota.

Aprilska tombola

Aprilska tombola

Na deževno aprilsko popoldne so številke namenile srečo gospodu Frideriku in gospodu Francu. Ostali obiskovalci tombole pa so srečo našli ob druženju in klepetu.
Vabljeni na naslednje žrebanje v mesecu maju.

Kuharski recept na malo drugačen način

Kuharski recept na malo drugačen način

Učenci OŠ Josipa Vandota so nam priredili pravi mali koncert. Poleg razigranosti in pesmi so nam prinesli še recept, po katerem se kuha veselje. 

Peka potice

Peka potice

Velika noč je najpomembnejši krščanski praznik. Kristjani na ta dan praznujejo Jezusovo vstajenje od mrtvih. Na veliki petek so Jezusa Kristusa križali, tretji dan po tem, na nedeljo, pa je vstal od mrtvih. Na praznično obloženih mizah ne sme manjkati domača orehova potica. 

Stran 37 od 79 (Vseh vnosov: 782)

Dogodki

Uradni podatki