Zbiranje starega papirja

Nazaj

To zgodbo si želimo delati z vami.

Približuje se nam čarobni mesec. Mesec, ko se lahko skrijemo v naše varno zavetje doma. Temperature nam ne pridejo do živega. Naš dom postane naše toplo zavetišče.

Velik cmok pa se nam naredi v grlu, ko pomislimo na vse tiste uboge živali, ki so zunaj na mrazu. Njim ta čarobni mesec pomeni manj hrane, nižjo odpornost, več bolezni ter posledično več trpljenja in smrti.

Ravno iz tega razloga smo se v Domu, na pobudo naše gospodinje Mojce odločili, da bomo začeli zbirati stari papir za Društvo za zaščito živali Kranj. Bili smo zelo pridni in zbrali smo velike kupe papirja. Stanovalci in zaposleni smo združili moči.

V četrtek smo ta papir predali. V zahvalo pa smo dobili pismo, ki si ga želimo deliti z vami.

»Dragi stanovalci in stanovalke ter zaposlene in zaposleni Doma starejših Viharnik!

Članice in člani Društva za zaščito živali Kranj se vam v imenu naših rešenčkov iz srca zahvaljujemo, da mislite na vse zapuščene in nebogljene živali ter jim z zbiranjem papirja pomagate do boljšega življenja. Ves izkupiček, ki ga zberemo z zbiranjem starega papirja, gre namreč za oskrbo brezdomnih in zapuščenih živali.

Upamo, da boste še naprej zbirali star papir za našo akcijo, mi pa bomo z veseljem še naprej pomagali vsem pomoči potrebnim živalim!«

Ker si zaposleni in stanovalci našega Doma želimo, da bi bilo čim manj trpečih živali, bomo z veseljem še naprej sodelovali pri tej akciji.

 

… dobrih del ne delamo zato,

da nam bodo povrnjena,

podarjamo jih iz srca

Uradni podatki