VOŠČILO

Nazaj

X_Mas_background_by_SD_Designs

Redno lahko prebirate članke o dogodkih v našem Domu. Nismo pa še omenili ljudi, ki stojijo za vsem tem. Smo kolektiv, ki po Domu širi pozitivizem, zaupanje, veselje, srčnost in dobro voljo. Vsak od nas je kamenček v tem viharniškem mozaiku. Vsi se trudimo, da se naši stanovalci dobro počutijo in da živijo kvalitetno življenje. Njihovo zadovoljstvo je za nas najbolj pomembno.

Mag. Renata Mihalič je v eni izmed svojih knjig zapisala : »Zadovoljstvo je za vsakega zaposlenega največ, kar si lahko posameznik želi pri delu in ključni predpogoj za to, kar sploh lahko doseže. Pomoč sodelavcev in občutek pripadnosti kolektivu so tiste drobne stvari na delovnem mestu, ki pripomorejo k temu, da služba ni le vsakodnevno strmenje k zaslužku. Vsak posameznik občuti veselje po dobro opravljeni nalogi, če pa se vse to še da deliti s sodelavci, je zadovoljstvo popolno.«

Znotraj našega kolektiva je klima prijateljska, spodbudna in spoštljiva. Dom Viharnik se ponaša z zadovoljnimi zaposlenimi, kar se odraža tudi na našem delu. Pravimo, da delamo z nasmehom na obrazu. Ja, saj je smeh pol zdravja in deluje kot čudežno zdravilo! Prav tega pa vsi potrebujemo, še najbolj pa naši stanovalci.

Za na konec pa še prav posebna misel:

“Če se posebej potrudimo in razvijamo dobre odnose z ljudmi, jih spoznamo in prinašamo na delovno mesto temeljne človeške vrednote, lahko veliko spremenimo. Potem je lahko vsakršno delo vir zadovoljstva. Potem se veselite odhoda na delo, na samem delovnem mestu pa ste srečnejši. Pomislite: Odpravljam se na delo, kjer bom spet videl prijatelje.” Dalajlama v pogovoru z dr. H. C. Cutlerjem (2005)

Želimo vam čim več pristnih prijateljskih vezi, iskirvih pogledov, nasmehov do ušes in tistih malih pregreh, ki nam delajo življenje slajše in polnejše. Naj vam prihajajoči prazniki prinesejo mir, zadovoljstvo, skok v Novo leto pa naj bo odločen in smel... mi gremo novim dogodivščinam naproti - stopite z nami v korak tudi vi... SREČNO!

X_Mas_background_by_SD_Designs

Uradni podatki