Pravljica za naše najmlajše

Nazaj

Pravljica za naše najmlajše

Vsako leto v Viharniku organiziramo večer, ki je namenjen samo našim najmlajšim. Otroci zaposlenih so vsakič navdušeni nad tem kaj vse jim pripravi škrat Jokica. Še bolj jih pa veseli odpiranje daril, ki jih Dedek Mraz dostavi samo za njih.

Letošnja pravljica je malo drugačna. Ker upoštevamo vse ukrepe, nismo mogli niti Dedku Mrazu pogledati skozi prste. Se je pa pretkani škrat Jokica vseeno znašel in otrokom napisal pismo.

Hoj, hoj!

Moram ti priznati, da sem bil letos precej poreden in Dedek Mraz je bil kar malo hud name. Še sreča, da sem ga lahko s čarobnim praškom prelisičil.

A veš kaj se mi je še zgodilo?

V vsej tej zmešnjavi mi ni uspelo zaviti vseh daril. Zato sem se odločil, da ti po pošti pošljem darilni bon. Ti pa šibaj v Baby center in si sam izberi darilo.

Nikar pa ne pozabi, da je to najina skrivnost in Dedek Mraz tega ne sme izvedeti. Joj, kako bi mi navil ušesa. Obljubim, da bom naslednje leto bolj priden. Ko se vidiva ti bom dal eno veliko škratjo petko.

Ne pozabi, da imava sedaj skrivnost!

Pošiljam ti veliko pozdravčkov iz škratje delavnice.

Tvoj Jokica

Pismo in darilce je zavil v ovojnico in vse skupaj postavil pod viharniško smrečico. Letos bodo starši tisti, ki bodo nadomestili Dedka Mraza.

Pravljica za naše najmlajše

Uradni podatki