Otvoritev zunanjega fitnesa

Nazaj

Na vroče petkovo dopoldne smo svečano odprli zunanji fitnes za vse generacije, ki ga je financirala Občina Kranjska Gora. Na voljo je pet naprav, ki jih je postavilo podjetje MT Cvek.

Prav vsi se dobro zavedamo kako pomembno je gibanje v našem življenju. Zato smo še bolj veseli, ker nam ta nova pridobitev omogoča rekreacijo na prostem. Prav tako pa pomembno pripomore h kakovostnemu staranju, saj starostniku omogočijo vodeno in pravilno gibanje. Vse naprave so prirejene za starostnike in omogočajo dostop tudi posameznikom, ki so na invalidskih vozičkih.

Zunanji fitnes je namenjen tako stanovalcem Doma Viharnik kot vsem občanom Kranjske Gore. Uporabljali ga bodo mali nadobudneži, mladostniki in pa malo starejši. Za to pravimo, da je to fitnes za vse generacije. Veseli nas, da bo okoli našega Doma še bolj veselo in razigrano.

V kulturnem programu so nastopili Polona Vreček na citrah, Jaka Kern s harmoniko, zapela pa je Anita Witwicky.

Slavnostni trak so prerezali župan Kranjske Gore, gospod Jure Žerjav, naša stanovalka gospa Štefka Bleiweis in direktorica Doma gospa Karmen Romih.

V naslednjih tednih bo naša fizioterapevtka gospa Danica Mahnič začela z vodenimi vadbami na zunanjih igralih prav za vse občane Kranjske Gore.

Vljudno vabljeni.

Uradni podatki