Most besed

Nazaj

DSCN4195.JPG

Stopili smo v novo leto in gospe so nas pričakale urejene in z dobro energijo, tako kot vedno. Tokrat sem izbrala temo "malo zares, malo za hec" - Horoskop.

V uvodu sem gospe povprašala, če so bile kdaj pri vedeževalkah in dve gospe sta povedali zanimivo izkušnjo, ko jima je "šlogarca" pravilno napovedala neprijetno stvar. Človek kar ne more verjeti.

Potem pa smo pokukali, kakšno leto nam obetajo zvezde in kitajski horoskop. Gospe so z zanimanjem sprejele dejstvo, da bodo letos olimpijske igre v Braziliji, in da je letos leto stročnic. Vedele so, da se morda obeta tudi kaj neprijetnega, ker letu vlada Mars, ki pa je bog vojne. Dovolj so izkušene, da zaznavajo neprijetne spremembe v družbi.

Potem pa smo se sprehodili skozi leto in raziskovali znamenja horoskopa zanje in za učenke ( tokrat so fantje imeli obveznosti ). Najprej smo se pogovarjali, če držijo lastnosti, ki so opisane v knjigi Kaj si po horoskopu? Zanimivo, da so se vsi zelo strinjali z napisanim - le kdaj pa kdaj je kakšna protestirala, da to pa zanjo že ne drži.

Prebrala sem tudi, kakšno leto čaka posamezno znamenje. Nasmejali smo se ob obetih glede financ in simpatij. Gospe so potarnale, da je v domu "kriza z moškimi". Morda pa bo letos drugače.

Vsaka je izvedela za "svojo" kovino, drag kamen, srečno številko, dan v tednu in najljubše barve, živali ter rastline.

Urica je minila v sproščenem vzdušju, zanimivo je bilo, da so gospe potem spraševale še za znamenja njihovih vnukov in ostalih domačih.

Ugotovili smo, da po kitajskem horoskopu smo bile zbrane večinoma kače, ena koza in psi ter merjasec. Zanimiva druščina, ki ima spletene že prave prijateljske vezi.

Hvala za okusen čaj in piškote. Do naslednjega snidenja - tako so rekle gospe - naj spet kaj " dobrega pogruntamo ". Se bomo potrudili.

Katarina Kejžar

DSCN4195.JPG
DSCN4196.JPG
DSCN4197.JPG

Uradni podatki