Iz garklca na krožnik

Nazaj

Iz garklca na krožnik

Prišel je čas, ko lahko rečemo, da vse tisto, kar smo posejali, sedaj tudi žanjemo.

Naš garklc se šibi pod začimbami. Gospa Pepca je tokrat obrezala pehtran. Na skupini Cvetje v jeseni so ga osmukali in že so prišli na idejo, da bi spekli pehtranovo potico. Seveda našim gospodinjam ni potrebno dvakrat reči, zato smo zavihali rokave in skupaj  s stanovalci spekli potico.

Ravno to je naš cilj. Zasaditi garklc, opazovati kako raste, skrbeti zanj, vonjati dišeče začimbe, pojesti kakšno jagodo in seveda vse skupaj uporabiti v kuhinji.

Ker slika pove več kot tisoč besed, si v galeriji poglejte, kako je bilo na tisti dan.

Iz garklca na krožnik
Iz garklca na krožnik
Iz garklca na krožnik
Iz garklca na krožnik
Iz garklca na krožnik
Iz garklca na krožnik
Iz garklca na krožnik
Iz garklca na krožnik
Iz garklca na krožnik
Iz garklca na krožnik
Iz garklca na krožnik

Uradni podatki