Glasbeni nastop družine Zupan

Nazaj

DSCN3928.JPG

Tokrat bomo napisali: "Bilo je vrhunsko!" Ob poslušanju glasbe, ki jo je za nas ustvarila družina Zupan, lahko zagotovo zatrdimo, da smo bili del čara, ki ga lahko doživiš le v dvorani Slovenske filharmonije.

Gospod Matej Zupan sodi med vodilne slovenske flavtiste. Je redni profesor na Akademiji za glasbo v Ljubljani in pred leti solo flavtist pri Simfoničnem orkestru RTV Slovenija. Njegova žena, gospa Urška Križnik Zupan, je svojo glasbeno pot začela s klavirjem, kasneje je ljubezen našla v harfi. Trenutno je harfistka v orkestru Slovenske filharmonije v Ljubljani.

Svojo ljubezen do glasbe sta prenesla tudi na svoja mlajša sinova, ki igrata violino že od malih nog. Za naše stanovalce je na rog igral njun nečak, sedemnajstletni Luka. Vsi trije vnuki so velik ponos babice Jože, profesorice violine, in dedka Mirka, ki sta jih iz prve vrste z velikim ponosom opazovala.

Glasbena družina Zupan, družina zlatih src, je podarila svoj koncert stanovalcem Doma Viharnik, kot božično darilo. Ob tej priložnosti se družini Zupan prav lepo zahvaljujemo za nastop in lepo gesto.

DSCN3918.JPG
DSCN3928.JPG
DSCN3938.JPG
DSCN3938.JPG
DSCN3942.JPG
DSCN3945.JPG
DSCN3956.JPG

Uradni podatki