Dan za razvajanje

Nazaj

DSCN5721.JPG

Naši stanovalci se vsakodnevno aktivno vključujejo v vse gospodinjske aktivnosti na skupinah. Z nami pomivajo posodo, pečejo, zlagajo brisače… smo ena velika družina. Zaposleni organiziramo aktivnosti, ki so vpete v dnevno dogajanje in s svojo raznolikostjo omogočajo vključevanje stanovalcev v razne oblike druženj.

Le ta pa jim zagotavljajo večjo kakovost življenja. Skupine stanovalcev so raznolike. Vsak izmed njih nosi svojo življenjsko zgodbo in ima svoj cilj. V enem cilju pa so si enotni. Želja vseh je, da si zaposleni vzamemo čas samo za njih. 
Tokrat smo se odločili, da jim svoj čas podarimo v nekoliko drugačni obliki. Zavedamo se, da človek deluje na treh področjih – na področju psihe, telesa in duha ter da je dobro počutje temelj za fizično, čustveno in duševno zdravje. Zato ni naključje, da smo organizirali Dan za razvajanje. Naša gospodinjska skupina se je za eno dopoldne spremenila v pravi mali raj za sproščanje. Vsaka od zaposlenih je imela svojo vlogo. To dopoldne smo bile maserke, kozmetičarke in frizerke.  
Z masažo obraza in rok smo povečali prekrvavitev in sprostili napetosti. Sledilo je ličenje in lakiranje nohtov. Za piko na i pa je poskrbela naša gospodinja - frizerka, ki je gospem uredila pričeske. 
Gospe so se ponosno sprehodile po skupini, gospodje so navdušeno ploskali.
Če smo prej pisali, da imajo stanovalci skupen cilj… da si zaposleni vzamemo čas za njih, imamo zaposleni tudi en cilj in sicer, da se naši stanovalci dobro počutijo.
Kako dobro nam je to uspelo, si oglejte v galeriji naših slik.
 
DSCN5721.JPG
DSCN5717.JPG
DSCN5726.JPG
DSCN5744.JPG
DSCN5745.JPG
DSCN5748.JPG
DSCN5754.JPG
DSCN5769.JPG
DSCN5780.JPG
DSCN5782.JPG
DSCN5784.JPG
DSCN5791.JPG
DSCN5718.JPG
DSCN5728.JPG
DSCN5724.JPG

Uradni podatki